Last news in Fakti

28 Януари, 2016 01:31 875 0

Субисарета: Неймар е много, много, много щастлив в Барселона

  • субисарета-
  • неймар-
  • барселона-
  • щастлив
Субисарета: Неймар е много, много, много щастлив в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Неймар е напълно удовлетворен с престоя си в Барселона и ще остане в клуба, според бившия спортен директор на клуба Андони Субисарета.

Пред Cadena Cope той заяви, че нападателят се чувства прекрасно на "Ноу Камп", опровергавайки множеството скорошни спекулации. Някои от тях дори свързаха името му с това на кръвния враг Реал (Мадрид). 

"Неймар е щастлив в клуба. Много, много, много щастлив в Барселона." - бяха  думите на легендарния вратар на "каталунците" и националния отбор на Испания.

23-годишният бразилец прави страхотен сезон с екипа на "блаугранас". До момента през настоящата кампания той има 16 гола в Примера дивисион, 2 в Шампионската лига и едно попадение за Купата на Краля. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА