Last news in Fakti

30 Януари, 2016 14:56 867 0

ЦСКА с проблеми със селекцията

  • цска-
  • селекция-
  • дичев-
  • отказ

Червените може да останат само с едно ново попълнение

ЦСКА с проблеми със селекцията - 1
Снимка: БТА

ЦСКА може да остане само с едно ново попълнение през зимата. Досега в тима бе привлечен единствено централният защитник Николай Дичев от Банско. В последните дни обаче селекцията на "армейците" зацикли и те не успяват да убедят втори играч да се присъедини към отбора, пише „Тема Спорт“. 

Треньорът Христо Янев иска да вземе поне още един футболист от "А" група, но такъв така и не даде съгласие. "Червените" бяха отправили предложение към Иван Вълчанов, който разтрогна със Славия. 24-годишното крило обаче ще играе в Черно море.

Другите желани от ЦСКА футболисти си имат договори със своите отбори в "А" група и на този етап изглежда, че няма да напуснат, за да се присъединят към ЦСКА. Така не е изключено отборът да сложи край на селекцията само с привличането на Дичев. Той обаче не е убедителен до този момент, като не остави добри впечатления в контролата с Александрия, в която направи дебют.

Очакваше се в "Борисовата градина" да дойдат футболисти от Литекс, но Пламен Марков обясни, че това може да се осъществи доста трудно и засега отпада като вариант. Потенциални попълнения от Ловеч първо трябва да разтрогнат контракта си с "оранжевите" и след това да дойдат в ЦСКА. В Литекс обаче все още се надяват да продължат участието си в "А" група.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА