5 Февруари, 2016 15:00 1 871 7

Кубрат Пулев: Проблемът на Чисора е, че съм по-силен от него

  • кубрат пулев-
  • силен-
  • дерек чисора

Най-добрият български боксьор си е взел поуки от загубата срещу Владимир Кличко

„Проблемът на Чисора е, че аз съм по-силен от него“. Така най-добрият български боксьор Кубрат Пулев коментира евентуалния си мач с европейския шампион Дерек Чисора.

Пред Boxing News Пулев заяви, че мачът все още не е официално уреден и призна за грешките си след загубата от Владимир Кличко в мач за световната титла в тежка категория.

„Все още нямам потвърждение, че този мач със сигурност е уреден. За мен това не се отнася до бой с Чисора, а до европейската титла. Това ще е добър тест преди нов шанс за световната титла. Аз бих бил щастлив да победя Чисора. Неговата техника е лоша и не е особено бърз с ръцете. Все пак той знае как да притиска опонентите си, като използва своята сила. Неговият проблем е, че аз съм по-силен от него.

Няма как да победите световен шампион без подходящата защита. От загубата си срещу Кличко се научих, че трябва да бъда фокусиран през цялото време. Не бива да съм супер уверен, след като съм унищожил всеки в спарингите си. Мисля, че се движа в правилната посока с екипа Ули Вегнер. Имам само една цел. Тя е световната титла“, заяви Пулев.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ДОКАЖИ
  • 2 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Само егото ти е голямо ! И за Кличко ги плещеше такива ама се опули ! Нали Пулев ? По-скромничко го давай и докажи че струваш!!!Иначе на приказки до докарваш ... точно като мутра или премиер говориш ама това не стига !!!И благодари на Кличко че не те уби - защото само още един удар му трябваше Пулев !
  • 3 Кодата

    0 0 Отговор
    Единствената грешка на Пулев е ,че се срещна с Кличко!
  • 4 Марио Ангелов

    0 0 Отговор
    Важното е да си "напред"!
  • 5 тоя пъ

    0 0 Отговор
    Ша те разнася по ринга като куцо пиле домат,байно.Това не са ти чалготеките,там си номер едно.
  • 6 909

    0 0 Отговор
    Кобра да не стане като Кличко ! Преди мача пак така говорише ! Бий го Чисора и тогава говори , че си пл силен . Естествено всички Българи искаме да победиш ! Дай бог да победиш !
  • 7 АК47

    0 0 Отговор
    Голяма злоба , голямо нещо ...какво като е говорил и после е загубил , добър спортист е въпреки това , кой друг български боксьор се би за световната титла , радвайте се на успехите му и го подкрепяйте. Само да попитам все пак се бие за България нали...а имаше доста предложения от други държави...поне не е изменник и не избра парите пред българското знаме , само заради това е достоен за уважение (Сесил Каратанчева какво направи?) ;)