Last news in Fakti

24 Февруари, 2016 20:45 1 105 0

Куриоз: Валенсия иска да задържи Невил?

  • валенсия-
  • невил-
  • без победа

Бившият футболист на Юнайтед бе без победа в първите си 10 мача

Наставникът на Валенсия Гари Невил ще получи предложение да остане на "Местайя" в следващите две години, съобщава английският таблоид "Мирър".

Той започна ужасно престоя си начело на "прилепите" след изненадващото си назначение и не записа нито една победа в първите си 10 срещи в Примера Дивисион, но в последно време възпитаниците му обърнаха късмета си и постигнаха три последователни успеха във всички турнири.

Според информацията на "Мирър" собственикът на Валенсия Питър Лим изобщо не е изгубил доверието си в качествата на Невил и това ще бъде потвърдено от офертата за нов договор към специалиста. Това потвърждава и спортният директор на Лос Че Хесус Гарсия Питарх, който заявява готовността на Валенсия да предложи контракт точно за още два сезона на Невил.

Евентуална нова договорка между Невил и Валенсия автоматично ще извади младия специалист от надпреварата за национален селекционер на Англия. Бившият десен бранител на Ман Юнайтед е асистент на Ходжсън в селекцията на "трите лъва" и бе сред фаворитите за негов заместник, ако опитният спец реши да се оттегли от поста след края на Евро 2016 във Франция. Засега Невил е обявил, че ще бъде в щаба на Ходжсън за еврофиналите, но подготовката на Валенсия за новия сезон и селекцията на "Местайя" може да променят неговото желание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА