Last news in Fakti

24 Февруари, 2016 23:37 968 0

ПСВ не се даде на Атлетико, Сити бие в Киев

  • сити-
  • атлетико-
  • шампионската лига

Отборите на ПСВ (Айндховен) и Атлетико (М) не успяха да излъчат победител, завършвайки при 0:0 в първия двубой помежду си от осминафиналната фаза на Шампионската лига.

Повече за изпуснатия успех може да съжаляват гостите от Мадрид, тъй като те останаха с човек повече на терена след изгонването на Гастон Перейро за втори жълт картон в 68-ата минута на срещата.

През втората част Атлетико имаше няколко чисти положения пред вратата на Жерон Зоет, но те бяха лековерно пропиляни от Антоан Гризман, Коке и влезлия като резерва Фернандо Торес.

В другият сблъсък от тази вечер тимът на Манчестър Сити бе в оптималната си форма и не допусна изненада, разбивайки с 3:1 Динамо при гостуването си в Киев.

Серхио Агуеро откри резултата в 15-ата минута, а Давид Силва удвои в 40-ата. Виталий Буялский намали в 59-ата за домакините. Туре Яя обаче върна аванса от два гола на гостите в 89-ата минута. Африканецът не остави никакви шансове за реакция на стража Шовковский и с диагонален удар с левия крак от десетина метра оформи крайният резултат днес.

Бившият футболист на ЦСКА (София) Жуниор Мораеш се появи в игра на полувремето, когато замени тарана в тима на Ребров Лукаш Теодорчик.

В крайна сметка обаче нито той, нито останалите в състава на украинците имаха сила за нещо повече срещу английския гранд.

По този начин "гражданите" до голяма степен решиха голяма част от проблемите си преди реванша в Англия, взимайки комфортна преднина домакинството на "Етихад Стейдиъм" в Манчестър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА