Last news in Fakti

7 Март, 2016 09:23 1 780 3

Спортният министър похвали Сани Жекова и Радослав Янков

  • сани жекова-
  • радослав янков-
  • красен кралев-
  • похвали-
  • сноуборд

Красен Кралев е силно впечатлен от изявите на сноубордистите ни

Спортният министър похвали Сани Жекова и Радослав Янков - 1
Снимка: БТА/АР

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е изключително горд от успехите в сноуборда на Радослав Янков и Александра Жекова. Според него, през изминалия уикенд сме постигнали най-големия си триумф в алпийските дисциплини. Жекова достигна финала в дисциплината сноубордкрос от Световната купа във Вейзона (Швейцария), докато Янков спечели Световната купа в паралелния слалом.

"Радослав Янков спечели Световната купа по сноуборд, паралелни дисциплини! Това е най-големият български успех в историята на алпийските дисциплини и равен по значимост с Олимпийската титла на Екатерина Дафовска в биатлона! Сани Жекова и Радо Янков вкараха България в световния елит на алпийските спортове, без да имаме професионално трасе за сноуборд. Респект!" - написа Кралев в официалния си профил във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 1

    0 0 Отговор
    Браво !
  • 2 Спиридон Долидзе

    0 0 Отговор
    Тоз човечец не разбра , че с потупване по рамото медали не се печелят! Да спрат да разхождат дебелите си задници за сметка на държавата и да стимулират финансово медалистите !!!

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Спиридон Долидзе":

    Колко добри спортисти, шампиони, не получават дори покриване на разходите си за тренировка? И това са доказани хора, които са печелили медали, а какво остава за развитието на хората с потенциал?
    Само тренировката да им поемат, другото да остава за спонсорите, пак ще са доволни. Не може шампиони да получават 300лв, а някоя циганка да взима 800лв помощи. Циганката прави ли нещо за България? А шампиона се жертва, за да прослави страната и е унижен, държат се по-зле от циганин спрямо него. Унижение е да продаш мартеници, а да си печелил медали за България.