Last news in Fakti

12 Март, 2016 16:31 1 343 1

Винъс Уилямс подкрепи Шарапова

  • шарапова-
  • уилямс-
  • тенис-
  • допинг

"Дано това не е краят на нейната история", заяви американката

Винъс Уилямс подкрепи Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Американската тенисистка Винъс Уилямс коментира допинг скандала с Мария Шарапова. 35-годишната ветеранка, която отпадна още на старта на турнира в Индиън Уелс след загуба от Куруми Нара, заяви, че съчувства на рускинята и се надява това да не е краят на нейната кариера.

"Не знам какво да кажа по въпроса. Мария винаги е била боец на корта. През годините тя се превърна в пример за подражание. Има милиони фенове, за които е вдъхновение. Надявам се това да не е краят на нейната история", заяви Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯЦЮЙ

    0 0 Отговор
    Маййййййй не можахте ли някоя по-хубава снимка да и намерите бе, не знаете ли че тя е една от любовниците на Дришо Кауньски... А ужким го побутвате. Тва чудо ще разплаче и траш металист!