Last news in Fakti

11 Март, 2016 15:28 1 843 2

Серина Уилямс: Шокирана съм от случващото се с Шарапова

  • уилямс-
  • шарапова-
  • мелдониум-
  • шок-
  • допинг

"Никога не съм чувала за мелдониум", заяви американската тенисистка

Серина Уилямс: Шокирана съм от случващото се с Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Световната номер 1 в женския тенис Серина Уилямс призна, че все още е шокирана от случващото се с голямата й съперничка Мария Шарапова, която даде положителна допинг проба и очаква сериозно наказание. Американката заяви, че никога не е била привърженик на приемането на каквито и да било субстанции.

"Аз съм твърдо против взимането на каквото и да било. Тези неща влияят на здравето на човек. Ако трябва да съм честна, никога не съм чувала за мелдониум, а съм учила медицина. Явно не съм учила достатъчно. Наистина съм шокирана от случващото се на Мария. Щях да се чувствам ужасно, ако бях на нейното място", каза Уилямс.

Серина Уилямс започва участието си на турнира в Индиън Уелс в събота. Американката ще играе във втория кръг срещу Лаура Зигмунд (Германия).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 0 Отговор
    СЕРИНА ТЕБ АКО ПРОВЕРЯТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЦЯЛА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА,ТРАЙ СИ ЧЕ ПРЕДИЗВИКАШ ДЯВОЛА..

    Коментиран от #2

  • 2 ДА НЕ СЪМ ЛУДА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "шшш":

    ДАА АМА ПАК ВСИЧКО ША БЪДЕ ОК. ПРОСТО ТЯ СИ Е ОТ ТЯХНИТЕ.ЗАТОВА ИЗСЛЕДВАНИЯТА И ТРЯБВА ДА СА В РУСКА ЛАБОРАТОРИЯ .