Last news in Fakti

17 Март, 2016 09:58 1 018 1

Алегри: Позорно е, че отпаднахме

  • алегри-
  • ювентус-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

"Играта ни вървеше до 70-ата минута", заяви наставникът на Ювентус

Алегри: Позорно е, че отпаднахме - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не успя да скрие разочарованието си от страхотния шанс пред тима му да елиминира Байерн от Шампионската лига.  Торинци бяха пристигнали в Мюнхен като пълни аутсайдери с оглед на кадровите проблеми, които имаха и ремито 2:2 на "Ювентус Стейдиъм". Въпреки това обаче отборът стигна до аванс от 2:0, но допусна изравняване и в крайна сметка баварците биха след продълженията с 4:2.

"Според мен е срамно да бъдем елиминирани от турнира, особено след като се представихме по този фантастичен начин срещу Байерн, чийто тим има страхотни играчи", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"Една минута преди последния съдийски сигнал за първото полувреме Куадрадо можеше да вкара за 3:0 и тогава щяхме може би да решим изцяло нещата в своя полза".

"Мората имаше също някои шансове, а освен това и Лихтщайнер можеше също да се разпише. Трябва да сме по прецизни пред гола и да си вкарваме положенията. Можехме да изиграем много по-добре някои ситуации. Освен това трябваше да сме по-спокойни".

"Имахме аванс от 2:0 на почивката. Показахме характер. За съжаление след 70-ата минута всичко се промени и не успяхме да се справим с противника, който преди това бе безидеен".

"Съдийството? Безполезно е да говорим за рефера сега. Мога само да отправя комплименти за моя отбор. Това бе важен тест за нас. Играхме срещу един от фаворитите в турнира. Те не бяха изобщо опасни и не съумяха да застрашат вратата ни, но след 70-ата минута всичко се промени. Това е футболът".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюнхен

    0 0 Отговор
    Много често се забравя че срещу немски отбори-не само Байерн-се играе до последната секунда на макс,а не до 70-та минута.Иначе респект за Юве показаха че са гранд.