Last news in Fakti

17 Март, 2016 12:51 769 0

Мюлер: Мачът с Юве не протече по план

  • мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • ювентус-
  • план-
  • нойер

"Направихме подаръци на италианците", смята Мануел Нойер

Мюлер: Мачът с Юве не протече по план - 1
Снимка: БТА/АР

Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер не можеше да повярва на начина, по който баварският колос успя да елиминира Ювентус на осминафиналите на Шампионската лига. Именно световният шампион "взриви" публиката с изравнителния си гол в 91-ата минута, благодарение на който двубоят влезе в продължения. В тях Байерн довърши противника с нови два гола.

"Със сигурност нашият план не беше такъв. Това беше един луд, луд мач. Беше странно, защото почти не участвах в мача. Ювентус ни притискаше постоянно. Не действахме максимално добре при двете им попадения. Но през цялото време знаехме, че можем да направим нещо, дори в 80-ата минута", сподели Томас Мюлер.

Вратарят Мануел Нойер добави: "Всички искахме да се класираме напред - феновете, играчите, всички в клуба. Положихме големи усилия и се върнахме в мача от 0:2. Не всичко беше перфектно, ние им направихме подаръци при головете. Ще дадем най-доброто от себе си, за да се преборим за трофея".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА