Last news in Fakti

20 Март, 2016 19:54 850 0

Ансамбълът ни със сребро в Лисабон

  • ансамбъл-
  • художествена гимнастика-
  • ленти-
  • световна купа-
  • лисабон

Златото грабнаха рускините

Ансамбълът на България спечели сребърен медал на финала на съчетанията с пет ленти на турнира от Световната купа по художествена гимнастика в португалската столица Лисабон. При ужасяващо силна конкуренция, с блестяща игра, нашите момичета разделиха сребото с отбора на Израел и са на 5 стотни от Русия.

Възпитаничките на Ина Ананиева в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова получиха оценка от 17.900 точки. Така те разделиха второто място с ансамбъла на Израел, който получи същата оценка. Шампион на пет ленти е Русия със 17.950 точки.

Това е втори медал за българския ансамбъл от Лисабон след бронза в многобоя. По-късно днес са финалите на композициите с два обръча и три чифта бухалки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА