22 Март, 2016 13:57 1 153 1

Венци Стефанов: Гриша Ганчев е болен цесекар

  • стефанов-
  • ганчев-
  • цска-
  • национален отбор-
  • висша лига

"Да се даде път на младите в националния отбор", призова босът на Славия

Венци Стефанов: Гриша Ганчев е болен цесекар - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов определи като "болен цесекар" спрягания за собственик на ЦСКА Гриша Ганчев. Той коментира идеята за създаване на Висша лига и заяви, че мястото на "червените", Локомотив (София) и Литекс е в "А" група.

"Аз съм за ЦСКА, Локомотив и Литекс да са в "А" група, защото там им е мястото. Не знам какви са проблемите на "червените", но знам едно: Гриша Ганчев е болен цесекар", заяви той в предаването "Зона Спорт".

Според него, ако ловешкият бизнесмен се захване с "армейците", клубът ще изглежда по друг начин.

"Няма да има съветници по това, онова… само тогава ЦСКА може да върви по правилен път. Виждам, че и в Локо (Сф) са се събрали хора, които обичат футбола и няма да прахосват. В Литекс има единомислие и нещата вървят", каза Стефанов.

"Не дадеш ли път на младите, тази квалификация е загубена. Трябваше това да започне още от предишната квалификация. Изисква се смелост, но Ивайло Петев я няма. Марселиньо е добър, но това не решава проблемите", добави относно националния отбор ексцентричният бос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.