Last news in Fakti

23 Март, 2016 11:58 1 056 0

Никодимов: Петев обижда ЦСКА!

  • никодимов-
  • цска-
  • национален отбор-
  • играчи-
  • петев

"Преслав Йорданов и Костадин Хазуров си заслужиха място в националния отбор", заяви легендата

Никодимов: Петев обижда ЦСКА! - 1
Снимка: БТА

Легендата Аспарух Никодимов коментира възникналата дискусионна ситуация между ЦСКА и националния селекционер Ивайло Петев. Наставникът на „лъвовете” изрази мнение, че претенциите на "армейците" да имат свои играчи в представителния отбор са смешни. Паро обаче е на друго мнение.

„Петев никак не беше прав да пренебрегва ЦСКА, не трябваше да го прави. Не мисля, че е смешно да се повикат играчи от ЦСКА. Даже така той леко обижда клуба. Според мен Преслав Йорданов и Костадин Хазуров си заслужиха място в селекцията със своите изяви през сезона. Нека да напомним, че Преслав през миналия сезон игра за Локомотив (София), който завърши трети в "А" група, а Хазуров дълго време беше в чужбина, при това с известен успех", каза Никодимов пред "Тема Спорт".

"Има и нещо друго - играчи като Преслав и Коце са с доста по-богат опит от някои от повиканите в момента. Например Тони Тасев и Янис Карабельов имат по 20 участия в "А" група, но са в селекцията. А Йорданов и Хазуров са с по над 150 мача в професионални дивизии. Вярно, сега съперниците им са по-слаби, но това нищо не означава. ЦСКА при настоящата ситуация е напълно професионален клуб и не е с нищо по-зле от тези в елита", добави Аспарух Никодимов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА