Last news in Fakti

25 Март, 2016 19:20 625 0

Дупница и Бургас ще домакинстват финалите за Купата на България

  • дупница-
  • бургас-
  • волейбол-
  • купа-
  • българия-
  • финали

Шест клуба ще спорят за трофея в края на април

Два български града - Дупница и Бургас ще бъдат домакини на груповата фаза от финалната шестица за Купата на България по волейбол при мъжете.

От Българската федерация по волейбол съобщават, че финалната фаза на надпреварата ще се проведе от 25 до 30 април, като срещите в двете групи са на 25, 26 и 27 април.

Следващият ден, 28 април е предвиден за придвижване на отборите, достигнали до полуфиналите. Финалната четворка на турнира ще се играе в зала „Младост“ в Бургас. Двата полуфинала са на 29 април, а финалният спор за трофея е на 30 април. Мач за трето място няма да се играе.

Обновената зала „Спортна“ в Дупница ще приеме двубоите от предварителна група "Б", в която са отборите на Марек Юнион-Ивкони, Монтана и Арда (Кърджали).

Зала „Младост“ в Бургас ще бъде арена на битките в предварителна група "А", в която са Нефтохимик 2010, Добруджа 07 (Добрич) и Миньор (Перник).

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА