Last news in Fakti

2 Април, 2016 09:57 650 0

Ван Гаал: Целта ни е Топ 3 и ФА Къп

  • ван гаал-
  • цели-
  • манчестър юнайтед-
  • евертън

Наставникът на Манчестър Юнайтед обяви целите на тима

Ван Гаал: Целта ни е Топ 3 и ФА Къп - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал обяви, че настоящата цел пред тима е да финишира в топ 3 на Висшата лига и да триумфира с ФА Къп.

В момента "червените дяволи" са на 6-ата позиция в английския елит, но тимът е само на точка зад Манчестър Сити, който е четвърти, и само на пет точки зад третия Арсенал.

"Имаме реални шансове да финишираме в челната тройка на първенството и това е нашата цел", обяви специалистът на пресконференцията преди мача срещу Евертън.

"Вярваме в това наше начинание. Футболистите ми вярват, че можем да го направим. Освен това имаме пред себе си възможност да спечелим и ФА Къп. Определено има за какво да се борим. Имаме пет мача у дома и три гостувания. Мисля, че е от голяма полза, че в повечето срещи ще бъдем домакини".

Юнайтед надви Евертън с 3:0 на "Гудисън Парк" в последната среща между двата тима.

"В този мач контролирахме изцяло случващото се на терена през всичките 90 минути. Евертън е добър отбор с добри единици в него и ще ни бъде трудно. Срещу тях показахме как трябва да се играе при гостуванията, но сега сме домакини. "Карамелите" са малко странен тим, защото те се представят по-добре при гостуванията си, отколкото на свой терен. Именно за това те са един труден противник".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА