Last news in Fakti

2 Април, 2016 12:29 673 0

Руски клубове следят играчи на Славия

  • тарханов-
  • скаути-
  • славия-
  • играчи

Чуждестранни скаути ще гледат Монтана - Славия

Руски клубове следят играчи на Славия - 1
Снимка: БТА

Представители на елитен руски отбор смятат да наблюдават на живо изявите на трима от най-талантливите футболисти на Славия, научи „Меридиан Мач". Става дума за Янис Карабельов, Стефан Велков и Георги Йомов, като се планира те да бъдат титуляри в днешната визита на „белите" с Монтана.

Както е известно, чрез своя руски треньор Александър Тарханов, президента Венци Стефанов и мениджъра Мирчо Димитров Славия има отлични позиции на трансферния пазар в най-голямата страна в света. Намаляването на чужденците в Премиерлигата затруднява евентуалните сделки, но ако някой от младоците впечатли, то не пречи да бъде купен и даден в друг тим под наем.

Иначе за срещата с Монтана, която е от 17:15 часа на „Огоста", Александър Тарханов има сериозни проблеми. Двама от най-добрите му футболисти - вратарят Георги Петков и плеймейкърът Борислав Балджийски, няма да играят заради натрупани картони. На вратата се очаква да излезе Марио Кирев, а в групата ще попадне 17-годишният гръцки вратар Антонио Стергиакис, който все още не е дебютирал в официален мач за „белите". На мястото на Балджийски пък навярно ще излезе внукът на легендата на Левски Тодор Барзов - Георги Йомов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА