Last news in Fakti

4 Април, 2016 21:00 849 0

ПСЖ иска да отмъкне Неймар от Барса

  • псж-
  • неймар-
  • барса-
  • златан ибрахимович-
  • нападател

Френският гранд търси заместник на напускащия Златан

ПСЖ е насочил вниманието си към бразилската звезда на Барса - Неймар, пише в днешния си брой големият френски спортен всекидневник "Екип".

Според вестника, френският шампион си е набелязал за цел №1 през лятния трансферен прозорец острието на каталунците. Желанието на парижани е да намерят достоен заместник на основния си голаджия Злата Ибрахимович.

Договорът на Неймар с Барса е до 2018 година, а сумата за преждевременно прекратяване на договора е 193 милиона евро.

Според "Екип" ръководството на ПСЖ обаче е готово да заплати тази сума.

"Toй има контракт, но перспективата да живееш в град като Париж и да играеш в клуб като ПСЖ е мечта за всички играчи. Ако ПСЖ покаже интерес към Неймар, може да дискутираме", каза агентът на нападателя Вагнер Рибейро и добави, че сумата от 193 милиона евро не е проблем за ръководството на ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА