Last news in Fakti

7 Април, 2016 10:57 821 0

Владо Николов: Играе ми се, но няма как

  • николов-
  • волейбол-
  • кариера-
  • бенефис-
  • работа

"В момента си търся работа", призна легендарният волейболист

Владо Николов: Играе ми се, но няма как - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият капитан на националния отбор по волейбол Владимир Николов призна, че трудно приема края на кариерата си. 38-годишният волейболист подготвя бенефис на 8 май и обяви, че по-скоро няма да продължи работата си като селекционер на младежкия национален отбор след септември.

"Търся всеки ден отговора на въпроса къде отивам. Спирам да играя волейбол, защото ми изтече времето, а не защото не ми се играе. Още ми се играе. Публиката за мен е важна и е бонус. Публиката се усеща в изключително емоционалните мачове. Адреналинът идва от желанието за победа. Обсебен съм от идеята да постигам резултат и спортът ми дава тази възможност. 

Колкото и банално да звучи, търся си работа. Имам ангажимент с младежкия национален отбор до края на септември и след това не знам", коментира Николов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА