7 Април, 2016 16:26 840 0

Руди Гарсия фаворит за треньор на Милан

  • гарсия-
  • милан-
  • михайлович-
  • рома

Френският специалист гласен за заместник на Синиша Михайлович

Руди Гарсия фаворит за треньор на Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият треньор на Рома Руди Гарсия е сред кандидатите за нов наставник на Милан, тръбят медиите в Италия. Според информациите 52-годишният специалист може да замени Синиша Михайлович начело на "росонерите" след края на сезона.

Както е известно, сърбинът почти сигурно ще бъде освободен от поста заради незадоволителното представяне на тима през настоящата кампания. Милан е в серия от 4 мача без победа в италианското първенство и заема шеста позиция във временното класиране.

Руди Гарсия за последно води Рома, но в началото на 2016 година беше уволнен заради слаби резултати, а на негово място начело на "вълците" застана Лучано Спалети.

Освен французина, варианти за нов треньор на Милан са наставникът на младежката формация на клуба Кристиан Броки,  Марчело Липи, който в момента е свободен, треньорът на Сасуоло Еузебио ди Франческо и треньорът на Емполи Марко Джампаоло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА