9 Април, 2016 16:40 835 0

Арсенал и Уест Хям със зрелищно реми

  • уест хям-
  • арсенал-
  • каръл-
  • титла

Лондонското дерби завърши 3:3

Арсенал и Уест Хям със зрелищно реми - 1
Снимка: БТА/ АР

Уест Хям и Анди Керъл накараха Арсенал да забрави за титлата, след като двата тима врътнаха реми 3:3. Това стана в лондонското дерби от 33-ия кръг на Висшата лига, което се игра на "Болейн Граунд". Анди Керъл бе над всички, след като изигра може би най-добрият мач в своята кариера и наниза хеттрик за точката, за своя отбор.

Йозил и Санчес дадоха аванс на гостите с попадения в 18-ата и 35-ата минута, но с голове в 44-ата минута и продължението преди почивката Керъл върна отбора си в играта. В 51-ата минута той заби своя трети гол и имаше шанс за още поне едно попадение, но в крайна сметка Кошчелни донесе ремито на гостите в 70-ата минута.

Това е първи случай, в който Уест Хям бележи три гола при домакинство на Арсенал от 40 години насам.

Ремито е голям удар и за двата тима, тъй като Арсенал вече може да забрави за титлата, тъй като е на цели 10 точки от Лестър, докато Уест Хям може да се отдалечи от топ 4. Освен страхотния футбол, който показаха двата отбора, този мач ще се запомни и със спорните моменти от страна на съдиите, които признаха съмнителен гол на Йозил.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА