Last news in Fakti

12 Април, 2016 05:15 1 032 0

Федерер подкрепи "Принца на Рим"

  • федерер-
  • франческо тоти-
  • рома-
  • принца на рим-
  • валентино роси

Маестрото застана зад легендата на Рома в труден момент за него

Федерер подкрепи "Принца на Рим" - 1
Снимка: БТА/АР

Действащата легенда в световния тенис, Роджър Федерер, подкрепи нападателя на Рома Франческо Тоти. Мнозина са на мнение, че "Принца на Рим" трябва да се откаже от футбола, но не и "Маестрото".

"Франческо, Валентино Роси и аз сме лицата на своите спортове. Благодарение на това, което са направили през годините, те нямат равни във футбола и мотоциклетизма. Те са примери, икони, те са модерна история." - заяви той в интервю пред "Кориере дела Сера".

"Никой не може да ни говори кога трябва да се откажем. Това е напълно лично решение. Тоти иска да продължи? Той има това право и аз го подкрепям." - допълни носителят на 17 титли от Големия шлем.

39-годишният Франческо Тоти изживява труден период с екипа на "джалоросите", не получава много шансове за изява от Лучано Спалети и бъдещето му е под съмнение, тъй като не се очаква ръководството на клуба да поднови договора му.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА