Last news in Fakti

19 Април, 2016 19:27 1 864 0

Астън Вила отстрани Габриел Агбонлахор

  • астън вила-
  • габриел агбонлахор-
  • отстрани-
  • висша лига-
  • райски газ

Нападателят бе сгащен да диша райски газ в деня, в който клубът му отпадна от Висшата лига

Астън Вила отстрани от състава си нападателя Габриел Агбонлахор, докато не излязат резултатите от вътрешното разследване в клуба относно неговите прояви, информира "БиБиСи".

В събота футболистът бе сниман от британски журналист как злоупотребява с райски газ на купон. Именно в същия ден бирмингамци загубиха като гост от Манчестър Юнайтед с 0:1 и загубиха шансове да останат в английския елит.

В официалния сайт на Вила потвърдиха отстраняването на Агбонлахор с официално съобщение, но не пожелаха да дадат по-подробен коментар по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА