Last news in Fakti

20 Април, 2016 13:29 771 0

Рангелов преподписа с Коняспор

  • шан-
  • коняспор-
  • рангелов-
  • договор

"Щастлив съм тук", заяви българският национал

Рангелов преподписа с Коняспор - 1
Снимка: konyaspor.org

Българският национал Димитър Рангелов продължи договора си с турския футболен клуб Коняспор с една година, като ръководството на отбора приложи и клауза за неговото продължаване с още един сезон. Нападателят подписа новия контракт в присъствието на клубния президент Ахмет Шан и ще продължи да носи екипа на "орлите".

"Щастлив съм и ще направя всичко по силите ми, за да помогна на отбора. Развихме се много през този сезон и постигнахме големи успехи, а това трябва да продължи. Надявам се да отстраним Фенербахче и да се класираме на финал за купата", каза Димитър Рангелов, цитиран от клубния уебсайт на Коняспор.

Шан добави: "Димитър подписа за 1+1 година и се надявам да повтори успешното си представяне през следващия сезон. Опитваме се да задържим нашите играчи и да не правим трансфери, за да не внасяме напрежение. Надявам се договорът с Димитър да бъде успешен и за двете страни".

Коняспор е на трето място в генералното класиране на турската Суперлига пет кръга преди края. "Орлите" играят на полуфиналите за купата срещу Фенербахче, като мачовете са насрочени за по-късно днес и за пети май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА