20 Април, 2016 15:57 904 0

Марез е трансферна цел на Арсенал

  • арсенал-
  • венгер-
  • марез-
  • лестър-
  • уолкът

Венгер прави чистка, Тио Уолкот е един от първите, които ще си тръгнат

Марез е трансферна цел на Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Един от лидерите на сензацията Лестър Риад Марез е приоритет за Арсен Венгер и Арсенал през лятото, твърди вестник „Сън”.  През зимата на 2014-а специалистът отказа да привлече играча, който тогава отиде за едва 400 000 паунда при Лисиците и сега ще трябва да даде между 20 и 25 милиона, за да го вземе. 

Арсенал обаче не е единственият клуб, който проявява интерес към Марез, като се говори, че дори Барселона следи внимателно изявите му и може да се намеси в битката за него.  Артилеристите се сринаха тотално в последните два месеца и пропуснаха идеална възможност да спечелят първата си титла от 2004-а. В резултат през лятото се очаква сериозна чистка в отбора, като един от тези, които ще си тръгнат със сигурност е Тио Уолкот. 

Англичанинът играе съвсем малко напоследък и определено изглежда, че Венгер е загубил доверие в него. Феновете също са разочаровани и недоволни от играчите, като за утрешния мач с Уест Бромич се очаква по трибуните на „Емиратс” да има доста празни места.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА