Last news in Fakti

23 Април, 2016 05:16 1 230 0

Зидан бесен на Бейл заради ... голф

  • голф-
  • контузия-
  • реал мадрид-
  • зидан-
  • бейл

Зизу предпочете да бъде дипломатичен в коментара си пред медиите по темата за уелсеца

Зидан бесен на Бейл заради ... голф - 1
Снимка: БТА/АР

Точно когато Реал (Мадрид) започна да диша във врата на лидера Барселона, звездата на "белите" Гарет Бейл се контузи по време на голф. Абсурдната ситуация е вбесила треньора на "белите" Зинедин Зидан. Освен това поставя под въпрос професионализма на футболист, за когото бяха платени 100 млн. евро. Заради травмата Бейл пропусна последния мач на Реал срещу Виляреал, спечелен с 3:0 в сряда.

Зидан предпочете да бъде дипломатичен в коментара си пред медиите по темата за уелсеца. "Бейл каза, че го боли гърбът - обясни Зизу. - Не мога да кажа къде и как е получена контузията. Може да е от претоварване, нямам представа..."

Треньорът заяви, че не знае Бейл да е играл голф в неделя. Оказва, се че Зидан е единственият, който не е наясно с това. Медиите разкриват, че Бейл е присъствал на Откритото първенство на Испания по голф. Той е изиграл 36 дупки.

Дори успял да подобри своето най-добро постижение. Уточнява се, че футболистът е въртял стика на два различни комплекса за голф в почивния си ден. Именно играта на голф е причина за болките на Гарет Бейл, твърдят испански специалисти.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА