Last news in Fakti

26 Април, 2016 05:15 892 0

Ливърпул и Тотнъм по петите на Шурле

  • ливърпул-
  • тотнъм-
  • шурле-
  • трансфер-
  • волфсбург

Германецът може да се завърне на Острова още през лятото

Ливърпул и Тотнъм по петите на Шурле - 1
Снимка: БТА/АР

Английските Ливърпул и Тотнъм ще влязат в ожесточена битка за подписа на Андре Шурле през летния трансферен прозорец, информира Kicker.

Световният шампион с Германия от 2014-а вече прекара две години на Острова с екипа на Челси, където обаче се оказа ненужен и се върна да играе за Волфсбург в родината си.

Самият Шурле също не отрече, че може да пробва късмета си във Висшата лига още веднъж: " В момента това не стои на дневен ред, тъй като имаме важни мачове до края на сезона. след това обаче ще трябва да поговорим за бъдещето ми - ясно е, че може да има някои промени."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА