29 Април, 2016 19:57 1 009 1

Драматичен мач между Ботев и Пирин не излъчи победител

  • пирин-
  • ботев пловдив-
  • а група-
  • тошев-
  • неделев-
  • маркиньос

Двата тима завършиха 2:2

Драматичен мач между Ботев и Пирин не излъчи победител - 1
Снимка: БТА

Ботев Пловдив и Пирин врътнаха 2:2 на стадиона в Коматево, в голяма футболна драма. Това стана в среща от 31-ия кръг на родната "А" група. Домакините бяха на косъм от успеха, но Маркиньос ги наказа в 94-ата минута и така донесе скъпоценната точка на "орлетата" от Благоевград.

След ремито Пирин е 8-и с 23 точки, докато "канарчетата" са на 7-ата позиция с 30 точки. Освен това тимът от Пловдив вече пет поредни кръга не познава вкуса на успеха и кризата в отбора се задълбочава все повече и повече.

Тошев си заби автогол и така домакините излязоха напред в резултата, в самия край на полувремето, а след това се реабилитира и изравни в 59-ата минута. Неделев вкара ювелирно попадение в 88-ата минута, а Маркиньос донесе точката на гостите с гол в последните секунди на продължението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор
    ЗА МАЛКО ДА НЕ СТАНЕ...ТОТОТО
    БОТЕВИСТ СЪМ В ЧЕРВАТА, НО ТВА НАШЕТО НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА!ДАНО С ПАРИТЕ ОТ ТОТОТО ПОСТРОЯТ ПОНЕ СТАДИОНА