9 Май, 2016 14:26 1 535 0

Напрежение в Лудогорец

  • лудогорец-
  • локомотив пловдив-
  • загуба-
  • левски-
  • титла

То е породено от загубата от Локомотив Пловдив

Напрежение в Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Паника обзе ръководството на Лудогорец след изненадващата загуба от Локомотив в Пловдив с 1:2, твърди "Тема Спорт". Още по-смущаващото е, че Спортният съд в Лозана може да върне 7 точки на преследвача Левски още преди последния кръг от шампионата.

Това означава, че преднината на "орлите" към момента може и да е едва 4 точки. При нова издънка в оставащите 4 кръга считаната за абсолютно сигурна титла може да бъде изпусната. Шефовете на клуба са бесни на играчи и треньори за отпускането и липсата на мотивация. В Лудогорец явно излязоха във ваканция по-рано от необходимото, след като дори звездата на тима Марселиньо бе пуснат да се прибере в родината си Бразилия.

До края на сезона шампионите имат домакинства на Пирин и Берое и недотам леки гостувания на Славия и Ботев.

Така при две грешни стъпки и евентуално негативно за тях решение на арбитражния съд Левски изведнъж може да се окаже шампион. Самият треньор Георги Дерменджиев засега запазва самообладание и не издава признаци на паника в клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА