Last news in Fakti

10 Май, 2016 13:02 735 0

Аниете кани Бедоя при себе си в Баку

  • антонио аниете-
  • мигел бедоя-
  • баку-
  • нефтчи

Испанецът навива сънародника си да напусне Левски

Аниете кани Бедоя при себе си в Баку - 1
Снимка: БТА

Испанецът Антонио Аниете е напът да се превърне от любимец в антигерой за феновете на Левски. Бившият нападател на "сините" прави опит да убеди сънародника си Мигел Бедоя да напусне "Герена" и да се присъедини към него в азербайджанския Нефтчи (Баку), информира "Меридиан Мач".

Той вече е препоръчал Бедоя на треньорското ръководство на тима от Баку. Испанецът е с изтичащ договор и може да си тръгне като свободен агент. Ръководството на Левски прави опити да го задържи, но е почти сигурно, че ще напусне, защото такова е и желанието на приятелката му. Тя настоява да се приберат в Испания, но може и да размисли за Баку, тъй като там заплатата му ще е в пъти по-добра от тази в Левски.

Любопитното е, че миналото лято именно Бедоя увещаваше Аниете да остане в София, а сега се случва точно обратното.

Откакто напусна Левски, Антонио Аниете записа 23 участия за Нефтчи (Баку), в които е отбелязал 2 попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА