Last news in Fakti

12 Май, 2016 15:29 805 0

Кешеру: Искам в групите на Шампионска лига

  • кешеру-
  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • шампионска лига

"Амбициран съм за европейското първенство", заяви румънската звезда на Лудогорец

Кешеру: Искам в групите на Шампионска лига - 1
Снимка: БТА

Звездата в атаката на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви, че много харесва отбора на Пирин. Това сподели секунди след успеха с 4:1 над "орлетата". 

"Много ми харесва отбора на Пирин, играх няколко пъти срещу тях. Те не се страхуват да играят футбол, но ние играхме много добре. Много се движихме. Най-важното за мен е да спечелим титлата, голмайсторският приз е на второ място. Когато не успявах да вкарвам важното е, че Лудогорец печелеше. Щастлив съм, че съм в този отбор", започна Кешеру.

"Очаквам да влезем в груповата фаза на Шампионската лига. Собствениците ме взеха да дам всичко най-добро от себе си. Те разчитат на моя опит, искат от мен да помогна на Лудогорец да се върне в групите или на Шампионската лига, или на Лига Европа", коментира той.

"Много съм амбициран за Европейското, тренирам всеки ден, за да съм на Европейското и да играя. Чувствам се много добре физически и психически, чувствам се и в добра форма, така че чакам шампионата", завърши голмайсторът на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА