17 Май, 2016 06:00 1 111 0

Прогноза на деня: Манчестър Юнайтед - Борнемут

  • прогноза на деня-
  • борнемут-
  • манчестър юнайтед-
  • заплаха
Прогноза на деня: Манчестър Юнайтед - Борнемут - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра мачът от последния кръг на Премиършип между тимовете на Манчестър Юнайтед и Борнемут.

По програма мачът трябваше да се проведе на 15-ти май, но бомбена заплаха евакуира "Олд Трафорд" минути преди срещата. 

Манчестър Юнайтед загуби шансове за класиране в Шампионска лига. "Червените дяволи" се надяваха кръвният враг Манчестър Сити да загуби мача си срещу Суонзи, но това не се случи. В момента Юнайтед заема 6-ото място, което не дава право на участие в Европа, но тима е на финал за ФА Къп. Домакините се нуждаят от точка, за да си гарантират сигурно място в европейските клубни турнири догодина. 

Борнемут, от своя страна, се спаси от изпадане. Гостите са в серия от 4 мача без победа. В първия мач между двата тима, Борнемут успя да победи гранда с 2:1.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 2:1 (точен резултат). Коефициентът за този знак е около 9.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА