19 Май, 2016 11:58 915 0

Ботев преговаря с Майнц 05 за нов наем на Неделев

  • тодор неделев-
  • ботев-
  • майнц-
  • наем

Канарчетата искат да разполагат с халфа и през есента

Ботев преговаря с Майнц 05 за нов наем на Неделев - 1
Снимка: БТА/АР

От ръководството на Ботев Пловдив са започнали преговори с Тодор Неделев, твърди "Тема Спорт".

Старши треньорът на жълто-черните Николай Костов е пожелал футболистът да остане поне за есенния дял. Специалистът смята, че 23-годишният футболист може да е в основата да се гради нов отбор. Настоящият договор за преотстъпване от Майнц 05 изтича в края на настоящия сезон.

Очаква се шефовете на Ботев да влязат в контакт през идната седмица с колегите си от немския клуб. Те ще поискат Неделев да остане в Коматево поне и за есенния дял. Желанието на играча е да продължи кариерата си при пловдивчани, но последната дума ще имат германците. През пролетта атакуващият халф записа 11 мача и 3 гола с екипа на "канарчетата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА