Last news in Fakti

23 Май, 2016 10:57 2 911 1

Христо Стоичков се завърна в ЦСКА

  • стоичков-
  • ганчев-
  • цска-
  • чавдар етрополе

Чавдар Етрополе бе преструктуриран в ПФК ЦСКА 1948 АД

Христо Стоичков се завърна в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Чавдар (Етрополе) вече е преструктуриран в ПФК ЦСКА 1948 АД и е подаден за вписване в Търговския регистър. В съвета на директорите влизат Гриша Ганчев, Искра Григорова, Милко Георгиев, Юлиян Инджов и Емил Димитров.

Седалището вече е в София. Новото дружество до дни ще придобие Литекс, пише "24 часа". Акционерното участие е по 38,5% за Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, а 20% са на Христо Стоичков. Останалите 3% са на дребни акционери от Чавдар.

Христо Стоичков е присъствал на събранието и лично е подписал всички документи. Представляващи дружеството са Милко Георгиев и Искра Григорова. Искра Григорова е дългогодишен главен счетоводител на "Литекс Комерс".

Това дружество е подало документи за лицензиране от БФС в петък вечерта, когато бе и бенефисът на Христо Стоичков на стадион "Васил Левски".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ранко

    1 0 Отговор
    Е,този път го измислиха.По-добре и не можиши да бъде.Чавдар си е ЦСКА-от години.Браво.Да видим сега какво ще каже БФС-то...