Last news in Fakti

30 Май, 2016 12:58 635 0

Петев: Имаме голямо желание за успех

  • петев-
  • национален отбор-
  • япония-
  • турнир

"Нямам много подробна информация за съперниците", призна националният селекционер

Петев: Имаме голямо желание за успех - 1
Снимка: БТА

Националният селекционер на България Ивайло Петев призна, че е много доволен от желанието за успех, което играчите демонстрират в последните няколко дни. В ранните часове на тази сутрин "лъвовете" отлетяха за Япония, където ще участват на приятелския турнир "Кирин къп" заедно с домакините, Босна и Херцеговина и Дания.

Специалистът не крие апетитите си за трофей.

"Няма промени в състава. Групата от последните два дни заминава и няма промени. Доволен съм от групата, която тренира, но имаше хора, които дойдоха в последния момент - всички знаят каква е причината. Остават ни две тренировки, които да направим там. Тогава ще съм наясно кои 11 ще започнат първия мач", заяви Петев.

"Краят на сезона, когато е време за почивка, на никого не е приятно да бъде в лагерна обстановка. Но такава е нашата професия и ние трябва на 100% да защитаваме честта на нашата родина. Надявам се в дните преди мача да се настроим на вълна за този турнир и да се представим на ниво. Нямам много подробна информация за съперниците, но съм гледал всеки от тях. Най-добре познавам Япония. Срещу тях ще се изправим първия мач и са доста сериозен отбор. Чака доста труден мач", допълни селекционерът.

"Да, виждам желание за успех, това е повече от прекрасно. Трябва да се потрудим и да усъвършенстваме това, което искаме. Твърде малко време е минало, за да кажа нещо повече за дебютантите. Ще видим как ще се представят в мачовете. За момента съм доволен от всички", завърши треньорът.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА