Last news in Fakti

1 Юни, 2016 11:57 830 0

Андер Ерера: Ван Гаал бе логично уволнен

  • ерера-
  • манчестър юнайтед-
  • ван гаал-
  • уволнение

Полузащитникът на Юнайтед не е изненадан от треньорската промяна

Андер Ерера: Ван Гаал бе логично уволнен - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера не е бил изненадан от уволнението на мениджъра Луис ван Гаал. Испанецът, който бе едно от първите попълнение на холандеца преди две години, призна, че последната година той и неговите съотборници са имали тежки моменти, но са ги преодолели благодарение на професионализма си.

„Времената не бяха особено приятни, но ние сме професионалисти и не позволихме случващото се да ни разсейва. Трябва да призная, че треньорът се държа на положение през цялото време. Никога не ни показа, че се е предал, а накрая взехме ФА Къп.“, заяви Ерера.

„Ван Гаал е честен човек и винаги поставяше Манчестър Юнайтед преди всичко останало. Дали съм изненадан от уволнението? Нищо във футбола не може да те изненада днес. Юнайтед е длъжен да се бори за всяка титла, а когато загубят тази битка, такива са последствията. По много начини обаче мисля, че Ван Гаал свърши добра работа.“

Както е известно, мениджърският пост в Юнайтед беше зает от Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА