Last news in Fakti

10 Юни, 2016 19:47 1 338 4

Гриша Ганчев: ЦСКА ще е на върха

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • върха-
  • апел-
  • изявление

Бизнесменът със силно послание към привържениците на армейците

Гриша Ганчев: ЦСКА ще е на върха - 1
Снимка: БТА

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев отправи емоционално изявление към всички фенове на "червените". В съобщението си, публикувано в официалния сайт на клуба, той призовава привържениците на "армейците" да не се влияят от спекулациите за "знайни и незнайни герои", тиражирани в медиите.

"ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв" - категоричен бе бизнесменът.

Ето и цялото му изявление:

"Армейци, 

За съжаление ударите под кръста не спират. На сцената ежедневно се появяват оздравители, благодетели, успели и неуспели, всякакви знайни и незнайни герои. Води се междуличностна борба и изникват стари финансови взаимоотношения в дружеството, което е в несъстоятелност, които няма да завършат и в следващите десетилетия. 

Финансовите неуредици между различни хора и групи също. Съжалявам за случилото се, но нещата в старото дружество излизат извън контрол… Но простотията ходи по хората! Истинските армейци не трябва да се поддават на такива евтини и гнусни спекулации. 

ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв! Всички в клуба се разграничаваме от тези долни и жалки спекулации и работим за благото на отбора, който от новия сезон ще е там, където му е мястото – НА ВЪРХА! 

С уважение, Гриша Ганчев"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    много ми се иска уевски да не злобеят-НО-сега съвсем ще позеленеят от злоба-Гришата каквото е казвал и започвал го е довършвал до край-а с него е и Стоичков
    жалко че новото ръководство ,което се гласи да поеме уевски пак започна със нападки към цска-е -вие си знаеете господа уевскарчета-който копае гроб другиму сам пада в него,встремежа си да съсипвате и плюете цска -с голямо удоволствие явно си съсипвате уевскито -голям смях пада с вас от стогодишнината ви и от събарянето на стадиона-поне с това влязохте в историята-продължавайте в същият дух....
    Голям кеф ще падне когато два клуба цска влязат в Агрупа -вие се опитахте да съсипите велик клуб като цска ,а сега може да получите два такива цска-а наздраве
  • 2 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    БРАВО НА ГРИША ГАНЧЕВ ! САМО ЦСКА!
  • 3 УМНИТЕ СЕ ОТЕГЛЯТ НАВРЕМЕ

    0 0 Отговор
    ТОА НЕ СА НАЛАПА.ОТ ЗАХАРТА КРАДЕ ДДС.НЕ Е ИЗЛИЗАЛ ОТ НЕФТОХИМСКИТЕ ДАЛАВЕРИ .КИТАЙСКИ ТАРАЛЯСНИЦИ ША НИ НАБУТВА КАТ РУМЪНЦИТЕ ВАДЯТ НОВ МОДЕЛ ДАЧИИ СЛЕД НОВ МОДЕЛ.АМА ЧОВЕК КАТ СА САМОЗАБРАВИ И СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК О.ИРАНЕТО МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАНО ОСОБЕНО ВЪВ ФУТБОЛА ЗАЩОТО ТЕ СА СВИКНАЛИ ДА ДАВАТ МАЛКО А ДА ГРАБЯТ КОЛКОТО МОГАТ ДЕМЕК ИНВЕСТИТОРИ.

    Коментиран от #4

  • 4 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "УМНИТЕ СЕ ОТЕГЛЯТ НАВРЕМЕ ":

    Умните могат да пишат, не пишат оТеглят.