Last news in Fakti

16 Юни, 2016 20:33 841 0

Ходжсън ликува, Бейл - разочарован

  • ходжсън-
  • бейл-
  • дерби

Англия гледа кътм 1/8-финалите на Евро 2016 след победата в дербито с Уелс

Наставникът на английския национален отбор по футбол Рой Ходжсън не скри задоволството си от открадната в в края на срещата победа, до която се добраха "трите лъва" в дербито с Уелс (2:1).

Специалистът си призна, че е бил под голямо напрежение след равенството с Русия и затова се е радвал толкова буйно при победния гол на Даниел Стъридж.

"Тези два мача (срещу Русия и Уелс) ни докараха два крайни вида емоции. Отдавна аз и екипът ми не се бяхме радвали така на гол. Но това беше така, защото бях под огромно напрежение след мача с Русия. Когато шансовете ти не влизат, а в същото време Гарет Бейл вкара гол при единствения им удар, е много радващо, че в крайна сметка и двете резерви, които пуснах, успяха да отбележат и да ни донесат победа. През цялото второ полувреме си мислех, че мачът може да завърши с победа за който и да е от двата отбора. До почивката се справяхме добре, но имаше някои аспекти от играта ни, които трябваше да подобрим. Заиграхме по-атакуващо и имахме доста шансове през втората част, но трябваше да чакаме до 92-ата минута за втория гол. Отборът на Уелс и мениджърът Крис Коулмън са ми много симпитачни. Днес те се чувстваха по същия начин, по който и ние срещу Русия."

Голямата звезда на Уелс Гарет Бейлбе на другия полюс и остана безкрайно разочарован от болезненото поражение.

Според играча на Реал (М) тима се е раздал на 100% и, въпреки загубата, може да се чувства горд от представянето си. 

"Това наистина е много разочароващо, но сега се чувствам горд заради отбора. Дадохме всичко, както правим обикновено. Играхме на 100 процента и нямаше как да направим повече. Разочаровани сме в този момент, но сме силни вътрешно, а и турнирът все още не е приключил. В следващия мач ще бъдем много по-силни. Продължаваме да се борим по всички възможни начини. Искаме да продължим напред на европейското първенство."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА