Last news in Fakti

18 Юни, 2016 11:15 1 184 0

Днес на Евро 2016

  • днес-
  • евро 2016-
  • група f-
  • португалия-
  • белгия-
  • гранция-
  • класиране

Напрежението в група F ще се нажежи до горещо

Днес на Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

И през днешния ден ни предстоят три много любопитни срещи от Евро 2016.

В 16:00 часа стартира футболната еуфория с двубоя от група Е между Белгия и Ейре. Звездната селекция на белгийците стартира с поражение от Италия (0:1), докато ирландците играха силно и изтърваха победата срещу Швеция (1:1).

Сега двата тима излизат за втория си мач от групата, който може да се окаже и решаващ за крайното класиране. Лидер към момента е "Скуадрата" с пълен актив от точки след двата си сблъсъка. Шведите пък си останаха с 1 т.

От 19:00 ч. ще следим Исландия срещу Унгария. Двата тима поднесоха изненади на старта на кампанията си в група F.  Островитяните направиха 1:1 с фаворита Португалия, а унгарците се саморазправиха с Австрия (2:0). Тук победата и за двата тима може да се равнява на класиране в следващата фаза на турнира.

Черешката на тортата е късният мач. От 22:00 Португалия ще опита да нокаутира Австрия. Както вече споменахме, и двата тима не ни убедиха в първите си срещи и сега ще трябва да търсят реванш за представянето си. Всеки ще се бори за крайния успех, защото всичко по-малко от него може да означава и сбогуване в надпреварата.

Очаква ни нова ударна доза футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА