19 Юни, 2016 02:30 831 0

Скромният Дел Боске: Имаме още много работа

  • дел боске-
  • испания-
  • евро 2016

Специалистът заяви, че отборът му иска ранен гол и срещу хърватите

Наставникът на Испания Висенте дел Боске остана доволен от победата над Турция с 3:0, който гарантира на тима му класиране на 1/8-финал на Евро 2016. 

Въпреки това той побърза да успокои страстите, като заяви, че тима му все още не е постигнал нищо и тепърва предстои още много работа.

"Успяхме да се класираме още след втория ни мач, което е чудесно. Играхме отлично и това ни дава самочувствие за следващите мачове. Напоследък имахме проблеми пред гола, но сега вкарахме три. Все още обаче не сме постигнали нищо и трябва да продължим в същия дух.

Турците бяха напрегнати и това им изигра лоша шега. Сега вече мислим за последния мач с Хърватия.

Идеалният вариант ще бъде отново да вземем преднина рано, но всеки мач е различен и играчите ми знаят това. Не сме притеснени, но не бива да се правят сравнения с отбора, който триумфира през 2008 и 2012 година.", заяви Дел Боске.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА