Last news in Fakti

20 Юни, 2016 14:28 989 0

Погба започна преговори с Реал Мадрид

  • погба-
  • райола-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • преговори

"Всичко е в начална фаза", разкри Мино Райола

Погба започна преговори с Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на италианския шампион Ювентус – Пол Погба, е започнал преговори за преминаване в Реал Мадрид. Това разкри агентът на френския национал Мино Райола в интервю за "Марка".

Той добави, че всичко е в много ранен етап и не е сигурно, че сделката ще се осъществи. Тя зависи от проекта за бъдещото развитие на клуба, който бъде представен на Погба, като парите далеч не са най-важни за него.

"Надяваме се, че Погба ще бъде суперзвезда във футбола през следващите 10 години. Той е щастлив в Юве, но сме в преговори с няколко клуба, чийто проекти оценяваме, но сега мислим само за Евро 2016. Миналата година Ювентус се беше разбрал с четири клуба, но Пол не искаше да напуска".

"Всяко лято говоря с Реал, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен, Челси, Манчестър Сити. Знаем, че Реал го иска и сме в начална фаза на преговори. Погба се възхищава на този отбор и на Зинедин Зидан. За него заплатата не е проблем. Може да му дадат всички пари на света, но ако проектът не работи...", каза Райола.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА