21 Юни, 2016 12:27 1 464 0

Гарет Бейл: Сбъднахме една мечта

  • бейл-
  • уелс-
  • евро 2016-
  • русия

Звездата на Уелс щастлив от първото място в групата

Гарет Бейл: Сбъднахме една мечта - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Уелс Гарет Бейл бе видимо доволен и щастлив от победата над Русия, която донесе първото място на страната му в група "В" на Евро 2016. Играчът на Реал Мадрид определи постигнатото първото място в групата и класирането за осминафиналите като сбъдната мечта за отбора.

"Знаехме, че всичко е съсредоточено в този двубой. Винаги сме казвали, че можем да се насладим на всеки един мач. Подкрепата от трибуните беше невероятна, никога няма да го забравя", заяви Бейл.

"Започнахме много уверено, справихме се чудесно. Усещахме феновете ни зад нас. Това е най-добрият ни мач, в който съм бил въвлечен. Това е сбъдната мечта за всеки от нас. Не искахме просто да дойдем, искахме да покажем, че можем да сме конкурентни на всички и да покажем на всички какво можем", допълни Бейл.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА