Last news in Fakti

23 Юни, 2016 13:29 814 0

Варди се разбра за нов договор с Лестър

  • варди-
  • договор-
  • лестър

29-годишният нападател остава при "лисиците" до лятото на 2020 година

Варди се разбра за нов договор с Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на английския шампион Лестър Джейми Варди се врече във вярност на клуба, съгласявайки се да подпише нов договор.

29-годишният нападател, реализирал 25 гола за „лисиците” и спомогнал за спечелване на шампионската титла през миналия сезон, се е разбрал с босовете на клуба да продължи договора си с още четири сезона до лятото на 2020 година. Новината бе потвърдена от Лестър чрез профила на клуба в социалната мрежа "Туитър".

Варди, който в момента е с английския национален отбор на Евро 2016 във Франция, бе усилено спряган за трансфер в Арсенал, какъвто най-вероятно няма да има. Варди и компания ще играят срещу Исландия на осминафиналите на европейското първенство, след като „трите лъва” прескочиха груповата фаза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА