1 Юли, 2016 10:09, обновена 1 Юли, 2016 13:52 1 493 0

Днес на Евро 2016

  • евро 2016-
  • уелс-
  • белгия-
  • програма-
  • четвъртфинал

Уелс и Белгия определят противника на Португалия на полуфинала

Днес на Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Днес от 22:00ч. в битка за полуфиналите излиза тимовете на Уелс и Белгия. "Драконите" са една от приятните изненади на първенството след като спечелиха групата си в компанията на Англия, Словакия и Русия. Уелсците победиха и Северна Ирландия на осминафиналите в британско дерби. "Драконите" никога не са достигали до тази фаза на турнира и могат да запишат още една "златна" страница във футболната си история. 

Белгия, от своя страна, влиза в мача като абсолютен фаворит. "Червените дяволи" успяха да достигнат до четвъртфиналите след като излязоха втори от група с Италия, Швеция и Ейре. Те се справиха безапелационно с тима на Унгария на осминафиналите след успех с 4:0. Проблемите в защита, обаче, изравняват силите с Уелс. Треньорът Вилмотс не може да разчита на Ян Вертонген и Венсан Компани, който въобще не игра на Евро 2016.

Кой ще бъде противникът на Португалия на полуфиналите ще стане ясно след последния съдийски сигнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА