Last news in Fakti

5 Юли, 2016 16:11 1 201 0

Официално: ЦСКА-София ще играе в "А" група

  • михайлов-
  • бфс-
  • цска-софия-
  • а група-
  • пфк цска ад

Това потвърди президентът на БФС Борислав Михайлов

Официално: ЦСКА-София ще играе в "А" група - 1
Снимка: БТА

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов потвърди новината, съобщена от родната централа преди няколко дни, че отборът на ЦСКА-София ще се състезава в новосформираната Първа професионална лига от новия сезон. Жребият за предстоящото първенство пък ще се тегли на 8 юли, петък.

В същото време стана ясно, че автентичният ПФК ЦСКА АД, който вчера започна подготовка с Адалберт Зафиров начело, има срок до 25 юли, за да предостави всички необходими документи, за да получи лиценз за професионалния футбол. 

Останалите четири клуба, за които има възможност да бъдат допуснати до новия формат на “Б” група - Втора лига, са Ботев (Враца), Етър (Велико Търново), Витоша (Бистрица) и Локомотив (София).

Припомняме, че Правната комисия към БФС бе категорична, че промените в наименованието и седалището на дружеството от "ПФК Литекс" - Ловеч" АД на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД са направени по установения ред в националното законодателство и вътрешните актове на БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА