11 Юли, 2016 15:58 838 0

Лудогорец отказа оферта за Лукоки

  • лукоки-
  • лудогорец-
  • оферта

Шампионите отпратиха холандски пратеници

Лудогорец отказа оферта за Лукоки - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец е отказал няколко холандски клуба от намерението им да привлекат крилото на шампионите Джоди Лукоки. 23-годишният футболист бе най-силно желан от Рода, като в офисите на "зелените" пристигна и запитване за цената му, пише „Тема Спорт“.

Ръководството на разградчани обаче категорично е отхвърлило възможността да се раздели с играча през това лято. В клуба са готови да го сторят единствено ако пристигне предложение, което не е за изпускане, а на този етап такова няма.

Освен това засега Лукоки се очертава като титуляр в схемата на Георги Дерменджиев. Треньорът смята да използва холандеца на десния фланг на атаката срещу Младост (Подгорица). Двубоите с черногорския първенец са на 13 и 19 юли.

Специалистът даде доста минути на юношата на Аякс в контролите да се докаже, като Джоди показа, че започва да навлиза в ритъм. През миналата кампания Лукоки трудно попадаше сред титулярите, тъй като на тази позиция бе полезен Кафу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА