Last news in Fakti

13 Юли, 2016 13:59 789 0

ФА преговаря със Сам Алърдайс

  • алърдайс-
  • съндърланд-
  • англия-
  • селекционер

Босът на Съндърланд получи подкрепа от сър Алекс Фъргюсън за поста на Рой Ходжсън

ФА преговаря със Сам Алърдайс - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Съндърланд Сам Алърдайс вече е бил интервюиран от Футболната асоциация на Англия за наследник на Рой Ходжсън, твърди „Сън“. Според изданието 61-годишният специалист се е срещнал с вицепрезидента на ФА Дейвид Гил в дома си в Чешир. Делегацията е включвала техническия бос Дан Ашуърт и изпълнителния директор Мартин Глен. 

За мнозина Големия Сам е подходящ за позицията и в негова полза се изказа дори легендата сър Алекс Фъргюсън. Алърдайс вече бе претендент веднъж за позицията, но през 2006-а вместо него бе предпочетен Стив Макларън, което се оказа обаче груба грешка. 

В ФА обаче има разделение относно профила, на който трябва да отговаря новия наставник на Трите лъва, като част от хората в организацията искат млад и перспективен треньор. Затова се счита, че кандидатурата на 38-годишния Еди Хау, който постига чудеса с Борнемут, също е доста солидна. 

Стив Брус също бе споменат като вариант, а и специалисти от чужбина начело с Юрген Клинсман също могат да се окажат със сериозни претенции за позицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА