Last news in Fakti

14 Юли, 2016 11:29 754 0

Гъргоров пред завръщане при "смърфовете"

  • гъргоров-
  • завръщане-
  • локомотив пловдив-
  • смърфове

Бадема отново ще играе в Локомотив (Пловдив), ако не си намери друг отбор

Гъргоров пред завръщане при "смърфовете" - 1
Снимка: БТА

Емил Гъргоров може да играе в Локомотив (Пловдив) и през следващия сезон, пишат от "Тема Спорт". Това ще се случи, ако Бадема не успее да си уреди трансфер зад граница. Полузащитникът стартира подготовка с "черно-белите", но точно преди заминаането за Турция напусна лагера на тима. Той имаше договор с клуба до края на юни, но не го поднови. Причина за това стана разминаване между него и собственика Христо Крушарски за параметрите в новия му контракт. Юношата на Локомотив (София) е поискал по-високо възнаграждение и споразумение за три сезона. Ръководството обаче е отказало да изпълни тези условия и затова до сделка не се стигна.

Въпреки това вратите на "Лаута" не са затворени за Гъргоров. Ако той не успее да сми намери отбор в чужбина, в който да печели доста повече пари, ще се завърне при пловдивчани. Собственикът Христо Крушарски е обещал да приеме халфа и да му даде договор за две или три години, но при старите параметри.

Петкратният шампион на България Гъргоров премина в Локомотив (Пловдив) в края на септември 2015 година като свободен агент. Преди това за последно Бадема бе част от родния си Локомотив (София), но след изваждането на клуба от елита опита да потърси реализация в чужбина. Той записа 19 срещу за "черно-белите" в "А" група през сезон 2015/16, в които вкара три попадения. Всеки от головете му бе с цената на победата за "смърфовете". Той на два пъти огорчи Лудогорец, на който бе капитан преди време, първо при 2:0 на "Лаута" през есента, а след това го стори и през пролетта при 2:1. Другият му точен изстрел бе в мрежата на Монтана (2:0).

През това лято още един от основните халфове на Локо Пд от миналия сезон си тръгна - Стефан Велев. Той премина в шампиона на Грузия - Динамо (Тбилиси).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА