17 Юли, 2016 01:00 793 0

Ювентус и Наполи се срещат за Игуаин

  • наполи-
  • ювентус-
  • гонсало игуаин-
  • трансфер-
  • среща

Ще премине ли Игуаин в кръвния враг на Наполи?

Ювентус и Наполи се срещат за Игуаин - 1
Снимка: БТА/ AP

Представители на Ювентус и Наполи ще проведат среща в понеделник, на която ще бъде обсъден трансфер на Гонсало Игуаин, съобщи Football-Italia.net.

35-годишният аржентинец попадна в полезрението на „старата госпожа“, която е твърдо решена да сглоби състав, който догодина да се бори за трофея в Шампионската лига.

Президентът на неаполитанците Аурелио Де Лаурентис ще се срещне със спортния директор на „бианконерите“ Бепе Марота.

Цената на Игуаин е 94 милиона евро, но се очаква Ювентус да предложи играчи в замяна, за да свали цената, която трябва да бъде платена в кеш.

През изминалия сезон Гонсало Игуаин счупи рекордите в италианското първенство, отбелязвайки 36 гола. Въпреки това Наполи финишира на 9 точки зад Ювентус в крайното класиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА