Last news in Fakti

17 Октомври, 2011 15:18 614 0

Клозе ще се откаже след Мондиал 2014

  • клозе-
  • лацио-
  • мондиал 2014
Клозе ще се откаже след Мондиал 2014 - 1
©ЕРА/БГНЕС

Вчера 33-годишният голмайстор донесе победата на Лацио срещу Рома в голямото дерби на Рим, разписвайки се за 2:1 в 94-та минута на двубоя. Клозе намери формата си в италианския отбор, отбелязвайки четири гола в първите шест кръга на Серия А.

"Ако всички се развива по план, ще играя в Лацио до 2014 година, след което ще отида на Световното първенство и спирам с футбола", сподели Клозе след вчерашния успех. Нападателят от полски произход е втори във вечната ранглиста на голмайсторите на световни първенства с 14 попадения - едно по-малко от бразилеца Роналдо.

Клозе иска да настигне и легендата на германския футбол Герд Мюлер като най-добър реализатор в историята на Бундестима. За момента играчът на Лацио е на шест гола от рекорда - 68, съобщава БГНЕС. "Всички знаят амбицията ми, това е голямо предизвикателство за мен", разкри Клозе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА