Last news in Fakti

4 Август, 2016 13:28 820 1

Зидан: Готови сме за мача за Суперкупата

  • зидан-
  • суперкупа на европа-
  • реал мадрид-
  • севиля

Французинът доволен от победата над Байерн, но не счита, че Бейл, Кроос и Пепе ще играят срещу Севиля

Зидан: Готови сме за мача за Суперкупата - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен след победата над Байерн с 1:0 от турнира Интернешънъл Чемпиънс Къп и заяви, че тимът му е готов за мача срещу Севиля за Суперкупата на Европа във вторник. 

Данило отбеляза много красив гол, за да донесе успеха на европейския шампион, с което зарадва наставника. 

„Турнето бе позитивно и мога да кажа, че отборът е готов за Суперкупата. Работихме сериозно и изиграхме 3 солидни мача, които ни поставят в добра позиция за предстоящия сблъсък, който е първото ни важно изпитание за кампанията“ заяви Зидан, който ще бъде без Кристиано Роналдо, а вероятно и без някои други важни играчи за сблъсъка с андалусийци. 

„Не вярвам, че Бейл, Кроос и Пепе ще могат да играят, но все пак ще видим какво е състоянието им в Мадрид. Надявам се, че Карим Бензема ще бъде на линия. Той се готви с нас, макар и да не може все още да тренира нормално. Вярвам обаче, че ще се оправи за мача“ добави той. 

„Не се притеснявам, че Мората все още не може да вкара гол, защото той все още навлиза в ритъм, а и най-важно е цялостното представяне и баланс в отбора. Хамес се справи добре като за първо участие“ изтъкна треньорът на Кралския клуб.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ексклузивно

    0 0 Отговор
    "Левски уволни Люпко Петрович по взаимно съгласие. Отборът се поема от Предраг Пажин в тандем с Мариян Христов.Поставените цели са шампионска титла и Купата на България. Очаквайте подробности."